top of page
  • Foto van schrijverSaskia Deerenberg

Oh Deer #traintravel

Bijgewerkt op: 31 aug. 2023

17 februari 2018 |

Blog Oh Deer Communication over treinreizen en communicatie
Oh Deer #traintravel

Voor mijn nieuwe opdracht trein ik weer. En dat levert fijne communicatiecontent op ;) De pret begon begin van de week op het traject Den Haag - Maastricht. In Eindhoven hoorde ik dat er bij Woerden bovenleidingtroubles waren maar dit duurde volgens de perronstem tot maximaal 13 uur. Einde dag bleek dit een gevalletje overpromise, underdeliver: nog steeds bovenleidinggedoe. De struise dame in het informatieloket reageerde overspannen: “je bent al de tweede die het vraagt en de info zit niet in mijn appje.” De stationsomroep kon zij in haar loket niet horen. Ik zocht zelf de info op mijn mobiel (de stremming was er nog). Later in de week zat ik in een trein die plotseling tot stilstand kwam. We hoorden de machinist: “Ongelukje! Daarom stoppen we even. Ik ga kijken wat er aan de hand is.” Na deze hilarische melding volgden verwarrende omroepen van de conductrice die geen idee had wat er was gebeurd (iets aan de zijkant van de trein?). Tot ieders opluchting reden we uiteindelijk gewoon weer door. In Utrecht moest ik de neiging onderdrukken om even onder de trein te kijken wat we hadden meegenomen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page