top of page
Testimonials
BUTTON OD CURRICULUM.png
BUTTON OH WERK & EXPERTISE.png
FotoSherry.jpeg
Cordees.jpeg
Dool.jpeg
Sherry Rafiq | Hoofd Internal Communications & Engagement | VodafoneZiggo

"Met Saskia haal je een van de beste communicatieprofessionals in huis. Zowel tactisch als strategisch ijzersterk. Goed in aanpakken van grote, complexe communicatievraagstukken en een vertrouwd en gerespecteerd adviseur en gesprekspartner op meerdere niveaus (van operatie tot C-level). Door haar ruime ervaring is ze een perfect plaatsvervangend hoofd. Naast haar inhoudelijke kennis, maakt ze processen en structuren snel inzichtelijk en weet ze deze heel rap te optimaliseren. Daarnaast brengt ze veel humor en scherpte in de teamdynamiek. Ik ken maar weinig mensen die zich met zoveel passie weten te committeren aan de doelstellingen van de organisaties waar ze voor werkt."

Marinus Cordesius | Voormalig Directeur Beleid | Koninklijke Horeca Nederland

“Intelligent, snel, professioneel, gepassioneerd en productief zijn slechts een paar van vele trefwoorden die passen bij Saskia, zoals ik haar heb mogen meemaken. Altijd adequaat voerde zij met haar team de soms onoverzienbare berg communicatie-, publicatie- en evenementenopdrachten uit. Altijd conform de door haar opgezette communicatiestrategie en de daarop gebaseerde plannen. Kortom: Saskia was en is voor mij een topper en een dierbare collega.”

Arjen van den Dool | Voormalig teamleider Kennis, Projecten & Domeinen | Koninklijke Horeca Nederland 

Ik heb bij KHN 4 jaar ontzettend goed en met veel plezier samengewerkt met Saskia. Een superresultaatgerichte vakvrouw pur sang, met een passie en discipline die je zelden ziet. Ze zorgt altijd dat ze weet waar ze het over heeft en mist met een mix van charme, overtuigingskracht, lef en humor, zelden haar doel. In een complexe omgeving als KHN was het heerlijk om te werken met iemand die zo makkelijk speelt met strategie, inhoud en vorm.” Lees de volledige referentie op LinkedIn.”

Schermafbeelding 2022-08-23 om 12.26.06.png
BUTTON OH CONTACT.png
bottom of page