Manager Communicatie

Met ruim 10 jaar ervaring als hoofd Corporate Communicatie, ben ik goed inzetbaar als (tijdelijke) manager Communicatie. Ik manage (team, budget, rapportage directie), bepaal/wijzig de koers, initieer en produceer. Handig om te weten: ik ben liever meewerkend voorman dan sec strateeg en hoofd- en eindredactie zijn bij mij in goede handen. Omdat het altijd beter kan (toch?), kijk ik altijd met een kritisch oog naar effectiviteit, efficiency en resultaat. Check mijn ervaring of neem direct contact op.

Sr. communicatieadviseur

Als allround communicatieadviseur (15 jaar ervaring) spring ik heel makkelijk een aantal weken of maanden bij als senior adviseur. Ik adviseer (ook directie of bestuurders), schrijf plannen en voer ze uit. Met een scherp oog voor kwaliteit en resultaat. Ik kan veel zelf (ik heb een vlotte pen en ben creatief) maar vind het ook leuk om te regisseren en coördineren (denk aan: videoproducties en events). Ik schakel snel aan bij een team maar werk ook prima zelfstandig. Check mijn ervaring of neem direct contact op.

Sr. copywriter/redacteur

Webteksten, blogs, artikelen... you name it, ik schrijf het! ‘Mijn' content is kort, helder, kwalitatief goed, geeft energie en is online vindbaar (SEO). Mijn vlotte pen weet te raken en schrijft content die bij de organisatie past. Bij mijn blogs en columns kun je rekenen op kennis van actualiteit en gebruik van humor en scherpte. Ik ben sterk in eindredactie (want perfectionist), werk snel en begeleid met plezier videoproducties (inclusief script schrijven). Check mijn ervaring of neem direct contact op.

Meer Oh Deer? 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest