Communicatiemanagement

Met ruim tien jaar ervaring als manager corporate communicatie neem ik geruisloos de managersrol over: teamcoaching, content- en middelenproductie, budgetverantwoor-delijkheid, rapportage directie, kortom: implementatie van het communicatieplan en alles wat daarbij hoort. Omdat het altijd beter kan (it’s in my nature), kijk ik ook graag hoe ik de effectiviteit, efficiency en het resultaat kan verbeteren. En oh ja, hoofd- en eindredactie zijn bij mij in goede handen. Meer weten? Neem direct contact op.

Communicatieadvies & -strategie

Als allround communicatieadviseur (met 15 jaar ervaring) spring ik heel makkelijk een aantal weken of maanden bij als senior adviseur. Ik adviseer interne opdrachtgevers, schrijf communicatieplannen en voer ze uit. Ik ga hierbij altijd voor kwaliteit en resultaat. Ik kan veel zelf (ik heb een vlotte pen en ben creatief) maar vind het ook leuk om te regisseren en coördineren (denk aan: videoproducties, events). En oh ja, ik werk prima zelfstandig of met collega’s. Meer weten? Neem direct contact op.

Contentcreatie

Webteksten, blogs, artikelen... you name it, ik schrijf het. ‘Mijn' content is niet te lang, kwalitatief goed, geeft energie en is online vindbaar (SEO). Mijn vlotte pen raakt de doelgroep en schrijft content die bij de organisatie past. Bij blogs en columns verbind ik de content aan de actualiteit en gebruik ik humor en scherpte. En oh ja, ik ben sterk in eindredactie (want: perfectionist), begeleid met plezier videoproducties (inclusief script schrijven) en werk snel. Meer weten ? Neem direct contact op.

Meer Oh Deer? 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest