Oh Deer in a nutshell

Hi! Ik ben Saskia Deerenberg (vandaar: Oh Deer Communication), een stevige interim (corporate) communicatiemanager en -adviseur. Is je manager (corporate) communicatie tijdelijk uit de running? Zoek je extra communicatieondersteuning voor een project of een goede, snelle online copywriter? Via Oh Deer Communication spring ik graag bij! 

No-nonsense & snel

Met een flinke dosis ondernemingszin (zo ouders, zo dochter) vind ik het mooi richting te geven aan een team en de strategie, maar steek ik ook graag de handen uit de mouwen met no-nonsense communicatieplannen en vlotte teksten en video’s. Ik werk snel (denk: weinig inwerktijd), lever kwaliteit en heb een scherp oog voor effectiviteit (processen). Door mijn opleiding en werkervaring spreek en schrijf ik Engels, Frans en Spaans dus ik voel me thuis in een internationale omgeving. 

Oh Deer

In 2017 zegde ik na ruim 20 jaar onafgebroken werken mijn baan op om nieuwe energie aan te boren. Kort daarop werd ik door een voormalige werkgever benaderd voor contentproductie et voilà: Oh Deer Communication was geboren. Via 'Oh Deer' ben ik in te huren voor tijdelijke communicatieklussen: management, advies en contentcreatie. Zo zet ik mijn communicatiekennis en -expertise in voor verschillende bedrijven. 

Interesse? Bel of mail me, dan maken we direct een afspraak. Meer over mijn werkgevers & ervaring? Check LinkedIn of mijn cv. Een kijkje in mijn privéleven? Check Instagram.

Meer Oh Deer? 
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest