top of page
Cv & profiel
BUTTON OD CURRICULUM.png
BUTTON OH WERK & EXPERTISE.png
In a nutshell

 

Geboren in Gouda (1971), getogen in Schoonhoven en in 1995 afgestudeerd aan de Radbout Universiteit (KUN) als drs. Internationale Bedrijfscommunicatie. Hierna aan de slag gegaan bij mijn stageplek: de Spaanse ambassade in Den Haag. Vervolgens via ANWB Media en de gemeente Zoetermeer terechtgekomen bij de marketingafdeling van Thalys Nederland, later NS Internationaal. Van marketingPR de overstap gemaakt naar hoofd Corporate Communicatie bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Hierin verder doorgegroeid bij Koninklijke Horeca Nederland. In 2017 gestart met Oh Deer Communication waarmee ik inzetbaar ben als interim manager of senior adviseur communicatie. Check mijn cv voor een volledig overzicht.

Zakelijk

Ik ben een stevige, allround communicatieprofessional, die makkelijk schakelt van strategie naar uitvoering. Ik ga voor resultaat, werk snel en ben op mijn best als ik met een betrokken team kan werken aan (projectmatige) uitdagingen. Ik krijg energie van analyseren en bedenken hoe het beter kan. Ik heb een korte inwerktijd, weet snel ‘hoe de hazen lopen’ en breng enthousiasme in om collega’s te betrekken. Ik heb een brede communicatie-expertise, ben een ervaren hoofd- en eindredacteur en schrijf graag zelf: korte, leesbare on- en offline artikelen, interviews en blogs. Benieuwd wat ex-collega's over mij zeggen? Lees de testimonials.  

Persoonlijk

Regisseurstype met Zuid-Europees temperament en talenknobbel (Spaans, Frans en Engels). Ik hou van tempo maar kan ook goed ontspannen en genieten: in de sportschool, met hardlopen, met mijn piano of met vrienden in de stad of aan het strand - als het even kan in de zon. Opgegroeid in Zilverstad Schoonhoven als dochter van ondernemers, maar ook met heel veel plezier in Barcelona en Brussel gewoond. Goedlachs, eerlijk, charmant, overtuigend, energiek en creatief. In 2017, na een inspirerende mini-sabbatical in het prachtige Zuid-Franse Èze, gestart met Oh Deer Communication ;). 

Wil je kennismaken? Bel of mail me

BUTTON OD TESTIMONIALS.png
BUTTON OH CONTACT.png
bottom of page