Cv & profiel
BUTTON OD CURRICULUM.png
BUTTON OH WERK & EXPERTISE.png
In a nutshell

 

Na mijn opleiding Bedrijfscommunicatie ben ik (Saskia Deerenberg; Gouda, 1971) via de ambassade van Spanje, V&D, ANWB Media en de gemeente Zoetermeer terechtgekomen bij de marketingafdeling vanThalys Nederland, later NS Internationaal. Via marketingPR doorgestroomd naar corporate communicatie en Public Affairs bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Hierna verder door kunnen groeien als leidinggevende bij Koninklijke Horeca Nederland. Sinds 2017 interim senior communicatieadviseur/manager via Oh Deer Communication. Meer details? Check mijn cv.

Zakelijk

Ik ben een stevige interim manager/adviseur communicatie, die makkelijk schakelt van strategie naar uitvoering. Ik ga voor resultaat, werk snel en ik ben op mijn best als ik met een betrokken team kan werken aan (projectmatige) uitdagingen. Ik krijg energie van analyseren en bedenken hoe het beter kan. Ik heb een korte inwerktijd, weet snel ‘hoe de hazen lopen’ en breng enthousiasme in om collega’s te betrekken. Ik heb een brede communicatie-expertise, ben een ervaren hoofd- en eindredacteur en schrijf graag zelf: korte, leesbare on- en offline artikelen, interviews en blogs. Lees de testimonials van mijn ex-collega's.  

Persoonlijk

Regisseurstype met Zuid-Europees temperament en talenknobbel (Spaans, Frans en Engels) die ook goed kan ontspannen en genieten. In de sportschool, met hardlopen, magazines en gezelligheid met vrienden. Ondernemersdochter uit Zilverstad Schoonhoven die met veel plezier buiten de grenzen van Nederland heeft gewoond (Barcelona, Brussel). Liefhebber van stad en strand - bij voorkeur vanaf het terras. Goedlachs, eerlijk, charmant, overtuigend, energiek en creatief. In 2017, na een mini-sabbatical in Frankrijk op zoek naar nieuwe inspiratie en energie, gestart met Oh Deer Communication ;). 

Meer weten? Direct een afspraak maken? Neem contact met me op

BUTTON OD TESTIMONIALS.png
BUTTON OH CONTACT.png