top of page
Oh Deer meringue

Persoonlijk

Geboren in 1971 in Gouda op quatorze juillet, de Franse nationale feestdag. Een verjaardag die steevast werd gevierd tijdens heerlijke strandvakanties aan de Côte d’Azur (Juan-les-Pins, Le Lavandou…) mét vuurwerk en Franse Meringue. Opgegroeid in zilverstad Schoonhoven in een fijn ondernemersgezin (juwelier, opticien) van vijf. Paardrijden, atletiek en jazzballet en aan tafel (niet voor half 8) altijd veel maatschappelijke discussie en humor ;).

Route

Via Nijmegen (Radboud Universiteit) en Barcelona (1992) naar Den Haag. Na een kort uitstapje van drie jaar in Brussel voorgoed terug naar Den Haag, waar ik – nog steeds – woon achteâh duh duinen. De laatste 20 jaar ook veel tijd doorgebracht in het prachtige Eze, aan (daar is ‘ie weer) de Côte d’Azur. Het idee voor Oh Deer Communication kwam tijdens een mini-sabbatical in dit mooiste stukje van Zuid-Europa.

Oh Deer Eze
Oh Deer garnalenkroketjes

Vertier

Groot liefhebber van zon, zee en strand met een historische roman binnen handbereik. Verder doe ik aan hardlopen en fitness, speel ik piano (klassiek) en ga ik graag naar de film en musea. Met veel plezier eet/borrel ik met vrienden die mij kennen als goedlachs, eerlijk, energiek en temperamentvol. Op een perfecte dag schijnt de zon en zit ik na het wassen van mijn auto op het terras met man/familie/vrienden, genietend van een goed glas rosé en garnalenkroketjes ;)

bottom of page