top of page
Saskia Deerenberg Oh Deer Communication
Saskia Deerenberg

Wat ik doe

Via Oh Deer Communication doe ik tijdelijke opdrachten als senior communicatieadviseur of manager communicatie. Met 25 jaar ervaring ben ik een ervaren adviseur met een brede communicatie-expertise. Het liefst werk ik op het snijvlak van strategie en uitvoering aan een concrete uitdaging: een nieuwe strategie, een nieuwe website of verbetering van communicatieresultaten. Zelf de mouwen opstropen is een pre. Collega’s typeren mij als gedreven, strategisch én hands-on, analytisch en besluitvaardig met een scherp oog voor kwaliteit. Dit past ook bij mijn gedragsprofiel: een regisseur met oog voor detail. Ik kom het beste tot mijn recht in een organisatie waar in weinig tijd veel werk moet worden verzet, met een sterke focus op resultaat.

Senior communicatieadviseur

Als allround communicatieadviseur met meer dan 25 jaar ervaring, spring ik heel makkelijk een aantal maanden bij als senior adviseur. Ik adviseer, schrijf plannen en voer ze uit. Ik werk snel met een scherp oog voor kwaliteit en resultaat. Ik vind het leuk om veel zelf te doen (ik heb een vlotte pen en ben creatief) maar werk net zo lief samen met collega’s, bureaus of afdelingen voor bijvoorbeeld videoproducties of events. Met beide heb ik veel ervaring. Ik schakel snel aan bij een team maar werk ook prima zelfstandig. Check mijn adviesopdrachten.

Manager communicatie

Met ruim tien jaar ervaring als hoofd Corporate Communicatie (bij Koninklijke Horeca Nederland en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen) ben ik goed inzetbaar als interim manager Communicatie. Ik manage (teamcoaching, budget, rapportage directie), bepaal de koers, initieer en coördineer. Alles in nauwe samenwerking met mijn team en mijn peers. Ik kom het beste tot mijn recht als meewerkend voorman die plannen maakt, aanstuurt, fungeert als hoofd- en eindredacteur én meeproduceert. En heb veel aandacht voor kwaliteit, efficiency en resultaat ('het kan altijd beter'). Check mijn werkervaring

“Zowel tactisch als strategisch ijzersterk. Goed in het aanpakken van grote, complexe communicatieprojecten en gerespecteerde adviseur en gesprekspartner op meerdere niveaus (van operatie tot C-level). Naast haar inhoudelijke kennis, maakt Saskia processen en structuren snel inzichtelijk en weet ze deze heel rap te optimaliseren. Committeert zich met veel passie aan de doelstellingen van de organisaties waar ze voor werkt."

Sherry Rafiq, Director Internal Communications, VodafoneZiggo

bottom of page