top of page
  • Foto van schrijverSaskia Deerenberg

Oh Deer #leeftijd

Maandag 11 september 2023 | Door een aangeboren afwijking ben ik dol op tijdschriften. Dat loopt eens in de zoveel tijd uit de hand: dan blijk ik opeens zes of zeven abonnementen te hebben lopen. En als de tafel vol ligt met 15 ongelezen edities, kom ik weer bij zinnen en sneuvelen er een paar. Na veel wikken en wegen werd Leven in Frankrijk opgezegd.

De ongelezen edities werden deze zomer eindelijk (!) geopend. Wat een ontzettend leuk blad was dit! Vandaag in de ah gaf ik weer toe: ik kocht de laatste editie (mocht u het zich afvragen: nee, de oude edities heb ik nog niet allemaal uit). Thuis zat er een speciaal aanbod in de mail: Leven in Frankrijk met 50% korting! U begrijpt: met een klik zat ik op de aanmeldpagina. Voor 15€ (da’s niks!) verzekerde ik me van nog drie nummers van dit geweldige magazine. Maar het hoogtepunt kwam toen ik op het inschrijfformulier mijn geboortejaar moest invullen. Het vakje was vooringevuld en stond op 1920. Met plezier scrolde ik naar 1971. Ik was er zo. De blijdschap was ongekend: niet alleen had ik weer drie mooie bladen, ik was ook eigenlijk nog best wel heel jong ;)

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page